LAATSTE KANS! Bestel NU en Ontvang 80% Korting op Het Cito Succesprogramma

Binnen 30 dagen betere resultaten... of je geld terug.

goeie-mockup-tevreden (1)

Het Meest Complete Oefenpakket ter Voorbereiding op De Cito-Toets. NU Met 80% Korting.

Slechts: €97 -> €19,95

betaallogos

"Hoe verzeker jij je kind van een optimale voorbereiding op de Cito?"

Wil jij controle krijgen over de schoolprestaties van je kind? En zorgen dat je kind zelfverzekerd naar school gaat? Dan is dit het belangrijkste oefenboek pakket waar je ooit over gaat lezen.

Hier is waarom: Ons oefenpakket helpt je kind thuis op een veilige manier te oefenen met rekenen en taal. Precies op de manier waarop juffen en meesters het aanraden. Zo krijgt je kind:

De cijfers die hij/zij verdient

Met deze nieuwe oefenmethode verzeker jij je kind thuis van optimale resultaten voor rekenen en taal.

Een vergroot zelfvertrouwen

Door gericht te oefenen met lastige onderwerpen, veranderen zwakke punten in nieuwe talenten en groeit het vertrouwen van je kind.

Geen onnodige verwarring

Onze leermethode is gemaakt in samenwerking met basisschooldocenten en sluit naadloos aan op de landelijke kerndoelen voor het basisonderwijs in Nederland.

Een "oneerlijke" voorsprong op de rest van de klas

Door je kind op eigen tempo te laten oefenen met nieuwe onderwerpen, krijgt je kind controle over zijn/haar leerontwikkeling.

Een betere concentratie en focus

De indeling van de boeken bevordert de concentratie van je kind door korte oefensessies, afwisseling in opgaven en minimalisering van afleidende factoren.

Bespaar geld

Genoeg oefenmateriaal om komend schooljaar te oefenen voor minder dan de prijs van één uur bijles!

"Wetenschappelijk onderzoek heeft keer op keer bewezen dat slechts een kwartiertje thuis oefenen per dag de leerontwikkeling van je kind enorm kan verbeteren."

En dat betekent niet alleen betere cijfers… Onderzoeken wezen uit dat thuis oefenen positief bijdraagt aan de leesontwikkeling, het zelfvertrouwen en het sociale gedrag van je kind. Een onderzoek uit 2003 van Desforges & Abouchaar wees zelfs uit dat jij als ouder een grotere invloed hebt op de leerprestaties van je kind, dan de kwaliteit van een school of leraar.

Reeds duizenden ouders hebben dit positieve effect ervaren door thuis te gaan oefenen met hun kind. Met het juiste oefenmateriaal kan ook jij het leerplezier van je kind vergroten en zijn/haar volledige potentieel benutten!

Dit is wat je krijgt:

rekenen-groep-4-min

Oefenboek Groep 4 - Rekenen - Digitaal

Dit digitale oefenboek behandelt alle onderwerpen van rekenen in groep 4. Door het oefenen met dit oefenboek krijgt je kind zowel de 'kennis' als het 'inzicht' om elk rekenprobleem zelfstandig op te lossen.

Het boek bevat in totaal 150 opdrachten om je kind te verzekeren van optimale resultaten voor het vak Rekenen. De opdrachten zijn verdeeld over de volgende onderwerpen: Optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen.

taal-groep-4-min

Oefenboek Groep 4 - Taal - Digitaal

Dit digitale oefenboek behandelt alle onderwerpen van het vak taal die je kind in groep 4 moet beheersen.

Het boek bevat meer dan 150 oefenopdrachten verdeeld over: Begrijpend lezen, spelling en woordenschat. Zo weet je zeker dat je kind geen één vaardigheid aan het eind van het jaar mist.

Hier zijn een aantal onmisbare leerinzichten die je kind in de oefenboeken gaat ontdekken:

De exacte lijst met onderwerpen en vaardigheden die je kind aan het eind van groep 4 moet beheersen.

Het nummer #1 Cito rekengeheim dat je kind niet leert in de klas.

Het stappenplan - Hoe los je verhaaltjessommen op?

De #1 fout waardoor de meeste kinderen niet goed scoren op Cito taal.

3 ongewone manieren om rekenregels te automatiseren.

10 onmisbare tips van basisschooldocenten om voor te bereiden op Cito rekenen en taal.

Het stappenplan - Hoe pak je een begrijpend lezen tekst aan?

De methode die juffen en meesters hanteren om taal- en rekenachterstanden weg te werken.

 

Een "probeer het 14 dagen" risico vrije garantie.

Dit is hoe je de oefenboeken eenvoudig kunt uitproberen, zonder ook maar een enkel risico te lopen. Bestel alleen vandaag eenvoudig de oefenboeken met korting. Oefen ermee en probeer de boeken 14 dagen vrijblijvend uit. Ben je niet tevreden over de inhoud van de boeken? Laat het dan binnen 14 dagen weten. 

Let wel op: onze oefenboeken zijn digitaal en worden als e-books naar je mailbox verzonden. Zodra de boeken gedownload zijn, is de vraag naar een fysiek boek daarom geen geldige reden om je geld terug te vragen. Wij zullen in dit geval samen met je op zoek gaan naar een gepaste oplossing.

Bestellen gaat eenvoudig. Selecteer hieronder het pakket dat het beste op jullie situatie aansluit. Klik vervolgens op de knop "Direct Bestellen" en volg de instructies. Je ontvangt het pakket vandaag nog digitaal in je mailbox. Heb je vragen? Je kunt ons mailen naar: contact@oefenboeken.nl.

Bestel direct en bespaar vandaag 80% op je oefenboeken.

14 dagen tevredenheidsgarantie

Direct in je mailbox

Veilig betalen

VOORDEELIGSTE KEUS

goeie-mockup-tevreden (1)

Voordeelpakket


€97,00
€19,95 

JE BESPAART 80%